Can Parés
us informa
sobre les mesures
actuals 

INFORMACIÓ covid 19 2021

Totes i tots ens mereixem uns dies per descansar i desconnectar voltats de natura. A Can Parés us esperem en un entorn natural tranquil, amb la companyia dels nostres estimats animals, amb fruites i verdures de l’hort i amb totes les comoditats per a grans i petits.

En aquesta actual etapa d’incerteses que ens ha tocat viure, volem que estigueu tranquils i que vingueu a gaudir a casa nostra sense patir per res.

Us entregarem la casa totalment neta i desinfectada, i us facilitarem un llistat de recomanacions a la vostra arribada, per fer més segura i agradable l’estada a Can Parés.

A Can Parés pensem que aquesta situació traurà el millor de cada un de nosaltres i ens ajudarà a viure amb més sensibilitat i consciència. Tenim moltes ganes de veure-us BEN AVIAT!

CANCEL·LACIONS

Si necessiteu cancel·lar la vostra reserva, ho podeu fer fins a 24h abans de l’arribada.

SERVEIS CAN PARÉS

A part dels serveis habituals que ofereix la casa (cuina, menjador, sala d’estar, bany, jardí i barbacoa) us hem preparat una piscineta per poder-vos refrescar i perquè els nens juguin en remull.

ÀPATS ALLOTJAMENT

Si us allotgeu a Can Parés, tindreu la cuina a la vostra disposició. Al poble hi ha botigues amb productes de proximitat i supermercats que us poden oferir tot el que us calgui (a 1Km de la casa). 

A part, el nostre hort també està ple d’hortalisses ecològiques i de Km0 perquè pugueu gaudir del plaer de collir-les i menjar-les al moment!