Can Parés
us informa
sobre les mesures
de la reobertura

INFORMACIÓ IMPORTANT DESCONFINAMENT 2020

Totes i tots ens mereixem uns dies per descansar i desconnectar voltats de natura, després del confinament. A Can Parés us esperem en un entorn natural tranquil, amb la companyia dels nostres estimats animals, amb fruites i verdures de l’hort i amb totes les comoditats per a grans i petits.

En aquesta nova etapa d’incerteses que ja ha començat, volem que estigueu tranquils i que vingueu a gaudir a casa nostra sense patir per res.

Us entregarem la casa totalment neta i desinfectada, i us facilitarem un llistat de recomanacions a la vostra arribada, per fer més segura i agradable l’estada a Can Parés.

A Can Parés pensem que aquesta situació traurà el millor de cada un de nosaltres i ens ajudarà a viure amb més sensibilitat i consciència. Tenim moltes ganes de veure-us BEN AVIAT!

ESTADA MÍNIMA

L’estada mínima serà de 2 nits (negociable si teniu una situació especial concreta).

CANCELACIONS

Si necessiteu cancel·lar la vostra reserva, ho podeu fer fins a 24h abans de l’arribada.

SERVEIS CAN PARÉS

A part dels serveis habituals que ofereix la casa (cuina, menjador, sala d’estar, bany, jardí i barbacoa portàtil) aquest any us hem preparat una piscineta per poder-vos refrescar i perquè els nens juguin en remull.

ÀPATS ALLOTJAMENT

Si us allotgeu a Can Parés, tindreu la cuina a la vostra disposició. Al poble hi ha botigues amb productes de proximitat i supermercats que us poden oferir tot el que us calgui (a 1 Km de la casa). A part, el nostre hort també està ple d’hortalisses ecològiques i de Km0 perquè pugueu gaudir del plaer de collir-les i menjar-les al moment. Per altra banda, estem en contacte amb restaurants de la zona que ofereixen plats a domicili o per emportar, per facilitar-vos l’estada.