A Can Parés
us esperem amb els braços oberts

benvinguts

Totes i tots ens mereixem uns dies per descansar i relaxar-nos voltats de natura. A Can Parés us esperem en un entorn natural tranquil, amb la companyia dels nostres estimats animals, amb fruites i verdures de l’hort i amb totes les comoditats per a grans i petits.

Ens agradarà que vingueu a descansar, a descobrir l’entorn, a deixar-vos cuidar…

Quan arribeu a Can Parés us proposarem algunes recomanacions per fer més segura i agradable la vostra estada. A partir d’aquí només us quedarà gaudir dels racons de la casa, dels esmorzars i de la bellesa del nostre estimat Veïnat de l’Argelaguet, i de la Vall de Llémena.

Tenim moltes ganes de veure-us BEN AVIAT!

CANCEL·LACIONS

Si necessiteu cancel·lar la vostra reserva, ho podeu fer fins a 24h abans de l’arribada.

SERVEIS CAN PARÉS

A part dels serveis habituals que ofereix la casa (cuina, menjador, sala d’estar, bany, jardí i barbacoa) us hem preparat una piscineta per poder-vos refrescar i perquè els nens juguin en remull.

ÀPATS ALLOTJAMENT

Si us allotgeu a Can Parés, tindreu la cuina a la vostra disposició. Al poble hi ha botigues amb productes de proximitat i supermercats que us poden oferir tot el que us calgui (a 1Km de la casa). 

A part, el nostre hort també està ple d’hortalisses ecològiques i de Km0 perquè pugueu gaudir del plaer de collir-les i menjar-les al moment!